Vihti Golfissa 5.-6.10.2020 asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Mikäli olet ollut paikalla kyseisenä ajankohtana, seuraa erityisen tarkkaan saatko koronavirustautiin sopivia oireita, kunnes mahdollisesta altistumisesta on kulunut kaksi viikkoa. Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju-/makuaistin menetys tai ripuli/vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Jos sinulle kehittyy yksikin mainituista oireista:

·        varaa aika koronavirusnäytteeseen osoitteesta koronabotti.hus.fi

·        tai soita Nummelan tai Karkkilan terveysasemien koronapuhelinpalveluun (takaisinsoittojärjestelmä) varataksesi näytteenottoajan

·        vältä väkijoukkoja ja lähikontakteja niin paljon kuin mahdollista

 

Koronavirustartuntamäärät ovat kasvussa, Vihdissä on viimeisen viikon aikana todettu 7 uutta tartuntaa (Karkkilassa ei ole todettu uusia tartuntoja). Karviaisen alueella altistuneiden määrä on myös kasvussa ja viikossa altistuneita määrä on useita kymmeniä.

Mikäli epäilet altistuneesi, seuraa terveydentilaasi aktiivisemmin ja vältä liikkumista koulussa, työpaikalla tai julkisissa tiloissa oireisena. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.karviainen.fi.

Takaisin